Kontakt os på telefonnummer: 74 75 33 79

god, solid og æstetisk håndværk

Se hvad vi tilbyder

Brdr. Karstoft klarer små og store byggeprojekter.

Vi er et team af dygtige danske håndværkere, som elsker at arbejde med træ og udnytte dets uanede muligheder. Vi sætter samtidig en ære i at forsætte Danmarks stolte traditioner med at træarbejde.

Vi er et team af dygtige danske håndværkere, som elsker at arbejde med træ og udnytte dets uanede muligheder. Vi sætter samtidig en ære i at forsætte Danmarks stolte traditioner med at træarbejde.

Brdr. Karstoft løser alle typer opgaver, små som store.

Skal der bygges legehus til ungerne, garage til bilen eller havestue til de lyse nætter, så har vi erfaringen, der sikrer et godt resultat.

Vi samarbejder med de bedste trælasthandler, så du får et stort udvalg af materialer og kun den bedste kvalitet.¨

Skal du bygge nyt hus, påtager vi os med glæde tømreropgaven.
Skal hele huset være i træ, står vi også til rådighed. Brdr. Karstoft har bygget træhuse i mange år, så vi ved, hvad vi taler om, når du tager os med på råd.

Vi udarbejder gerne et tilbud på netop din opgave. Kontakt os og lad os tale om, hvordan vi sammen bedst kommer videre med dit projekt.

De fleste husejere vil på et tidspunkt have behov for at få lavet en tilbygning til huset. Det kan eksempelvis være på grund af familieforøgelse, hvilket kræver et ekstra børneværelse. Det kan være ønsket om en større stue, så der er plads til både dagligstue og spisestue. Eller det kan være ønsket om at få en tagterrasse eller udestue, hvor man kan bruge masser af timer sammen med familie, venner og gæster.

Solidt håndværk med en tilbygning fra vores side

Vi udfører enhver form for tilbygning. Solidt håndværk er vores varemærke. Således anvender vi udelukkende gode byggematerialer. Vi sørger altid for, at projektet bliver, som du ønsker det.

En tilbygning rummer uanede mængder af muligheder. Vi giver derfor professionelle råd i forhold til valg af byggematerialer og udformning, ligesom vi også lytter til dine ønsker.

Vi har mange års erfaring med at lave tilbygninger for kunder i Ribe, Tønder og andre byer, hvoraf vi klarer langt de fleste opgaver.

Hvis du har lyst til at høre mere, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os på telefon 74 75 33 79.

Skal vi lave din næste ombygning?

Vi er gode til at sætte os ind i jeres behov, så jeres kvadratmeter udnyttes bedst muligt.

Vi kan bygge jeres hjem om, så det svarer til nutidens drømmebolig og jeres umiddelbare behov.

Måske ønsker I et samtalekøkken, hvor familien kan samles, mens der laves mad.

Eller måske er der en familieforøgelse på vej, som kræver at jeres arbejdsværelse skal deles op?

Vi står naturligvis parat med nogle løsningsforslag uanset opgaven – og vi vil med glæde levere professionel rådgivning til jeres næste byggeprojekt!

Lad Brdr. Karstoft hjælpe dig med totalrenovering af din gamle bolig og undgå byggerod i mange måneder.

Vi sætter huset i stand, så huset bliver til et tidssvarende og energivenligt perfekt hjem. Vi formidler gerne kontakt til en indretningsarkitekt og kommer også gerne med vores forslag til rum-opdeling, hvis du for eksempel skal renovere køkken eller bad, så kvadratemeterne udnyttes på bedst mulig vis.

Går du i byggetanker?
Så kontakt Brdr. Karstoft og få inspiration og hjælp til din renovering af hus eller lejlighed.

Vi kan være behjælpelige, når du skal have nyt gulv. Vi har også mange års erfaring med at slibe og udskifte det gamle. Vi lægger gerne et nyt gulv direkte på det gamle, men du får ofte et bedre resultat, hvis det gamle udskiftes fuldstændig.

Få et nyt gulv i gode materialer

Når du skal have nyt gulv, er valget af materialer det vigtigste. Det er afgørende for, om du bliver tilfreds med det nye gulv.

Du kan således vælge mellem parketbrædder, stavparket, laminatbrædder, parketruder eller massive gulvbrædder, ligesom disse også fås i mange bredder og tykkelser.

Gode råd og tips til valg af nyt gulv

Vi står ligeledes med gode råd og tips – uanset om det drejer sig om nyt gulv eller det gamle.

Vi kan således rådgive om træsorternes bærevne, robusthed og slidstyrke.

Uanset hvordan du bor, er trægulve en flot og miljøvenlig løsning, der bidrager til et godt indeklima og dejlige, lyse flader.

Hvis du har lyst til at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe, er du velkommen til at kontakte os på telefon 74 75 33 79. Vi udfører opgaver i Ribe, Tønder og andre byer i nærområdet.

Vi tilbyder nye vinduer og døre i høj kvalitet, der passer til ethvert hjem. Således har vi både nye vinduer og døre, der passer til det klassiske og det moderne hjem.

Vi har et tæt samarbejde med et snedkerværksted, og hvis du efterspørger smukke, nye vinduer og døre til din gamle patriciavilla, kan vi skaffe dette. Vi har også nye vinduer og døre til det nybyggede parcelhus i stilrent design.

Flot facade med nye vinduer og døre

Vi lægger stor vægt på, at vores håndværk passer godt til husets øvrige arkitektur, således du får en godt helhedsindtryk af boligen, hvor den vises fra sin bedste side.

Vi kan ligeledes udføre service og reparation af eksisterende vinduer og døre, hvis disse trænger til en kærlig hånd. Efterfølgende kan vi være behjælpelige med gode råd og tips til, hvordan du i fremtiden kan vedligeholde dine vinduer og døre på bedst mulig vis, således de kan modstå vinterens vind og vejr.

Hvis du har lyst til at høre om, hvordan vi kan hjælpe, er du velkommen til at kontakte os på telefon 74 75 33 79.

Vi dækker i Ribe, Tønder og andre omkringliggende byer.

Nyt tag samt reparationer og vedligeholdelse

Vi har specialiseret os i tagarbejde. Vi kan derfor hjælpe dig med alt fra nyt tag til reparation og vedligeholdelse af det eksisterende. Vi arbejder med alle former for tagkonstruktioner – både inde og ude -, på tagsten og på trækonstruktioner.

Vi lægger nyt tag efter dine ønsker

Når man skal have lagt nyt tag, er det en stor investering. Derfor skal den endelige løsning være yderst optimal i forhold til både æstetisk og det praktiske. Vi byder ind med vores professionelle viden og erfaring, ligesom vi også lytter til dine ønsker, når der skal lægges nyt tag. Der er et væld af former, farver og materialer, man kan anvende, hvor mange af valgene er dine.
Renovation fra gammel til nyt tag

Med jævne mellemrum skal ethvert tag og dets kviste efterses for skader og utætheder.

Vi tilbyder således en grundig gennemgang af taget, hvoraf små problemer kan blive opdaget, inden de bliver store.

Vores håndværkere har mange års erfaring med netop disse opgaver i Ribe, Tønder og andre omkringliggende byer.

Har du lyst til at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte os på telefon 74 75 33 79.

Skriv til os

Vi sidder altid klar til at hjælpe med lige netop dit projekt.

[forminator_form id=”66″]